ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν… ψήνεται για Ελλάδα ο Γκαλαμπίνοφ

Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι θέλουν τον Γκαλαμπίνοφ, ο παίκτης φαίνεται να μην είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Δεν... ψήνεται για Ελλάδα ο Γκαλαμπίνοφ

Όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδυ, στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο 29χρονος επιθετικός της Τζένοα, Αντρέι Γκαλαμπίνοφ. Οι πράσινοι λοιπόν θα επιθυμούσαν να κάνουν δικό τους τον Βούλγαρο επιθετικό, με την μορφή δανεισμού από την Τζένοα.

Φυσικα ο υψηλόσωμος φορ έχει χαρακτηριστηκά τα οποία ταιριάζουν στα «θέλω» του Δώνη.

Παρόλα αυτά όμως τα νέα δεν είναι και τόσο καλά για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία ο Βούλγαρος αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και δεν μπαίνει σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Βούλαγαρος είχε μιλήσει και πριν 10 μέρες με την ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.