ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού

Οι δύο ορίστηκαν από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη και οι άλλοι δυο επιλέχθηκαν από τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, όρισε ως αρχηγούς τους Δώνη και Κουρμπέλη, παίκτες δηλαδή που είχαν αυτό το ρόλο καο πέρυσι στην ομάδα.

Απο την άλλη, οι υπόλοιποι δυο επιλέχθηκαν από τους παίκτες του «τριφυλλιού». Για την ακρίβεια ο Αντονί Μουνιέ ψηφίστηκε από τους ξένους της ομάδας και ο Πασχάλης Στάικος από τους μικρούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.