ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ»

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Αντβέρπ, Πασχάλης Στάικος, εξέφρασε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε.

«Μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ»

Ο Πασχάλης Στάικος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα συμπεράσματα από την πράσινη προετοιμασία, στο γκολ που πέτυχε αλλά και στο γεγονός ότι φέτος οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάρουν ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Sportime»:

Για τα μέχρι τώρα συμπεράσματα: «ίναι νωρίς για εμάς, οι δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε είναι πιο έτοιμες. Θέλουμε να βγάλουμε πράγματα στις προπονήσεις. Κάποια θα εφαρμοστούν, κάποια άλλα όχι. Είναι και η κούραση στη μέση, αλλά υπάρχει καλή παρουσία ως ομάδα από την πλευρά μας. Βλέπουμε τη δουλειά μας να πιάνει τόπο».

Για το γκολ που σημείωσε: «Το γκολ δίνει ώθηση. Σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα κάθε κατάσταση. Ξεμπλοκάρει το μυαλό. Ως εκεί όμως».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις ευκαιρίες που θα πάρουν οι νέοι: «Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω μας. Οι νέοι παίκτες θέλουμε να παίξουμε στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μία δύσκολη περίοδος ξεπεράστηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι το λέμε, απλά για να το λέμε. Είναι τιμή να παίζουμε στον Παναθηναϊκό. Είμαστε από την Ακαδημία εδώ. Προσωπικά από 13 ετών. Είναι σεζόν που θα μας δοθούν ευκαιρίες και θα τις κυνηγήσουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.