ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εικόνες «Αποκάλυψης» στο Κόκκινο Λιμανάκι (pics)

Στο έλεος της πύρινης λαίλαπας παραδόθηκαν εκατοντάδες σπίτια στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας και στην ευρύτερη περιοχή.

Εικόνες «Αποκάλυψης» στο Κόκκινο Λιμανάκι (pics)

Οι κάτοικοι θρηνούν γιατί είδαν κόπους μιας ζωής να παραδίνονται στις φλόγες. Πολλοί μάλιστα τρομαγμένοι για να σωθούν έπεσαν στη θάλασσα.

Σπίτια, κτήρια και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή έχουν καεί ή έχουν υποστεί ζημιές.

Οκτώ άνθρωποι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν χάσει τη ζωή τους στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας ενώ υπάρχουν 56 τουλάχιστον τραυματίες που φέρουν εγκαύματα ελαφρά αλλά και πιο βαριά. Παράλληλα, για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν παιδιά που βρίσκονταν σε κοντινές κατασκηνώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 25.

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων που κάνουν λόγο αλλεπάλληλες εκρήξεις από καυστήρες των καλοριφέρ των σπιτιών.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην περιοχή επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σώσουν ότι σώζεται ενώ οι κάτοικοι με όποιο μέσο διαθέτουν προσπαθούν να πάρουν μαζί όσα περισσότερα μπορούν από τα υπάρχοντά τους.

Από το πέρασμα της φωτιάς έχασαν τη ζωή τους και αρκετά ζώα τα οποία κείτονται απανθρακωμένα στους δρόμους.

Η τραγωδία στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας όπως την κατέγραψε ο φακός του zougla.gr:

Πηγή: zougla.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.