ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κατέρρευσε η Βίκυ Χαντζή στον αέρα! Σε δύσκολη θέση ο Πέτρος Καρσιώτης…

Δεν άντεξε τις εικόνες καταστροφής. Έκλαιγε με λυγμούς, δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη η παρουσιάστρια του Alpha!

Κατέρρευσε η Βίκυ Χαντζή στον αέρα! Σε δύσκολη θέση ο Πέτρος Καρσιώτης…

Το πρώτο φως της μέρας αποκάλυψε την τραγωδία. Οι φωτιές που κατέκαψαν από χθες την Αττική άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Οι εικόνες που έφταναν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha από τις προσπάθειες διάσωσης των ανθρώπων από τα σκάφη στις παραλίες στο Μάτι, ήταν συγκλονιστικές! Ο Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή από νωρίς μετέφεραν όλες τις εξελίξεις, κάποια στιγμή όμως και οι δημοσιογράφοι λυγίζουν…

 Μετά την προβολή του βίντεο με τον κόσμο να προσπαθεί να επιβιβαστεί στα πλεούμενα για να σωθεί από τη φωτιά, η Βίκυ Χαντζή δεν άντεξε, κατέρρευσε στον αέρα! Η δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα με λυγμούς και δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη! Ο Πέτρος Καρσιώτης, εξαιρετικά αμήχανος, πήρε τον λόγο και είπε:

«Είμαστε συντάκτες, είμαστε δημοσιογράφοι, χρειάζεται μια ματιά ψύχραιμη, υπάρχει πολύς πόνος μπροστά, όλα είναι δικαιολογημένα. Κάποια στιγμή λυγίζουν και οι δημοσιογράφοι που εννοείται ότι είναι ουδέτεροι σαν τα σωστικά συνεργεία και προσπαθούν να εμβαθύνουν στα αίτια για το πώς γράφτηκε αυτή η τραγωδία. Η Βίκυ είναι ένα κορίτσι που θέλει το καλό όλων γι’ αυτό και κυλούν δάκρυα από τα μάτια της. Να της δώσουμε λίγο τον χρόνο να προσπαθήσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της».

Για μερικά λεπτά η κάμερα δεν έδειχνε την Βίκυ Χαντζή, η οποία επέστρεψε στην κανονική ροή της εκπομπής μετά από λίγο.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 63.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Mute

Loaded: 0%
Progress: 0%
Remaining Time-1:13

Πηγή: Zappit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...