ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δήμαρχος Ραφήνας: «Μπορεί και τριψήφιος ο αριθμός των νεκρών»

«Τι να ερευνήσεις σε 1000 σπίτια; Η φωτιά ξέφυγε από τους ισχυρούς ανέμους και έφτασε μέσα σε μισή ώρα μέσα στη θάλασσα», είπε.

Δήμαρχος Ραφήνας: «Μπορεί και τριψήφιος ο αριθμός των νεκρών»

Σε μια δραματική πρόβλεψη προέβη ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι τριψήφιος.

«Οι νεκροί είναι παραπάνω από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Η καταστροφή είναι βιβλική. Έχουν καεί 1000 σπίτια. Πραγματικά φοβάμαι, δεν θέλω να φανταστώ ότι μπορεί να έχουμε τόσους νεκρούς. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε τριψήφιο νούμερο. Είναι πολλαπλοί οι λόγοι της μεγάλης θνησιμότητας. Τι να ερευνήσεις σε 1000 σπίτια; Η φωτιά ξέφυγε από τους ισχυρούς ανέμους και έφτασε μέσα σε μισή ώρα μέσα στη θάλασσα. Εμείς περιορίσαμε το κακό, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε. Το Κόκκινο Λιμανάκι κάηκε κατά 50%, όμως το Μάτι κάηκε κατά 98%. Κάηκε και το δικό μου σπίτι και η δική μου οικογένεια κινδύνευσε. Κάηκαν τα αυτοκίνητά μου. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη».

Πηγή: thetoc.gr

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 63.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...