ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολάρα ο Μουνιέ- Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουρμπέλης

Οι πράσινοι έκαναν ασκήσεις κατοχής και τελειώματα ενώ έπαιξαν και διπλό στην απογευματινή προπόνηση. Σε δύο με τρεις μέρες μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις ο Κουρμπέλης ενώ ασκήσεις με μπάλα έκανε το απόγευμα ο Άλτμαν.

Γκολάρα ο Μουνιέ- Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουρμπέλης

Οι πράσινοι προπονήθηκαν κανονικά σήμερα το απόγευμα ενόψει του αυριανού φιλικού με την Χους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους και διπλό στα 75μετρα με τελειώματα. Στην αυριανή αναμέτρηση αναμένεται να χρησιμοποιηθούν τα νέα παιδιά και κάποιοι από τους αυτούς που ξεκίνησαν 11αδα στα δύο προηγούμενα φιλικά.

Στα αξιοσημείωτα της απογευματινής προπόνησης το εντυπωσιακό γκόλ από τον Μουνιε, με εναέριο βολέ, μετά από πολύ ωραία πάσα Χατζηγιοβανη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα καλά τα νέα ήταν για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έκανε εντατικές ασκήσεις με μπάλα και τρέξιμο στο τέλος. Ο Έλληνας χαφ αναμένεται να μπει σε 2 με 3 μέρες σε κανονικούς ρυθμούς.

Ταυτόχρονα, ο Αλτμαν έκανε ασκήσεις με μπάλα και ελαφρύ τρέξιμο, στηριζόμενος στο ένα πόδι και δίνοντας πάσα με το άλλο.

Τέλος οι Κουλιμπαλι, Εμανουηλιδης έμειναν ξενοδοχείο για αποφόρτιση αλλά και ο Ινσουα, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.