ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα συλλυπητήρια και το μήνυμα του Βουγιούκα για την τραγωδία (Pic)

Το δικό του μήνυμα για την πύρινη τραγωδία έστειλε ο Ίαν Βουγιούκας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram.

Τα συλλυπητήρια και το μήνυμα του Βουγιούκα για την τραγωδία (Pic)

O Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την τρομερή καταστροφή που βιώνει η χώρα μας από εχθές το μεσημέρι.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο σέντερ του Παναθηναϊκού:

«Οι σκέψεις είναι πολλές και τα αναπάντητα ερωτήματα ακόμη περισσότερες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων. Κουράγιο και σεβασμό στους ανθρώπους που ακούραστα μάχονται να περιορίσουν όσο μπορούν τα θύματα αυτής της καταστροφής. Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μακάρι μετά από αυτό το φρικτό γεγονός να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές και ο εθνικός μας πλούτος στο μέλλον (αν και δεν το νομίζω). Οι ευθυνόφοβοι να βγουν για μια φορά μπροστά. Ένα θετικό που έχει βγει είναι ο βαθμός αλληλεγγύης από τους συμπολίτες μας και όχι μόνο. #prayforgreece»

Δείτε την ανάρτηση:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.885 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Ian Vouyoukas (@ijvouyoukas)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.