ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θύρα 13: “Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας”

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βοηθήσει με τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα τους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής.

Θύρα 13:

Η ανακοίνωση

Καταστάσεις όπως αυτές δεν μπορούν ν’αφησουν κανέναν ασυγκίνητο και αδρανή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη καθώς και την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και στους ανθρώπους που έχασαν όλο τους το βιος σε λίγες ώρες.

Η Θύρα 13 καλεί τα μέλη της, καθώς και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνδράμει με οποιοδήποτε τροπο (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διαρκειας, νερά, είδη πρώτης ανάγκης) και να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 115, στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...