ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: «Ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν στις φωτιές, όχι εμείς»

Για τη μεγάλη τραγωδία που ζει η Ελλάδα μίλησε ο Χρήστος Δώνης από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Τίλμπουργκ.

Δώνης: «Ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν στις φωτιές, όχι εμείς»

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο άσος του Παναθηναϊκού στην Sportime

Για την τραγωδία στην Αττική: «Η Ελλάδα πενθεί. Τέτοιες στιγμές καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες. Κανένας παράγοντας ή ποδοσφαιριστής δεν είναι τόσο σημαντικός. Πραγματικοί ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν να σώσουν τις οικογένειές τους. Ήρωες είναι οι εθελοντές, οι οποίοι αφιερώνουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τους συνανθρώπους και τη χώρα μας. Η Ελλάδα βιώνει μία κατάσταση θλιβερή. Είμαστε μακριά. Υπομονή στην πατρίδα και συλλυπητήρια στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έφυγαν».

Για τη συνεργασία του με τον πατέρα του: «Η εμπειρία φαίνεται να είναι ξεχωριστή. Δεν τυχαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Φυσιολογικά, όμως, το αντιμετωπίζω. Ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του. Εύχομαι να υπάρχει μεταξύ μας καλή συνεργασία».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 153.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα διοικητικά: «Βρισκόμαστε στο Τίλμπουργκ, σε ένα πολύ ωραίο μέρος και κοιτάζουμε μονάχα τις προπονήσεις μας και την προετοιμασία. Πέρυσι μπήκαμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με τα διοικητικά και το τι θα γίνει. Δεν μας έκανε καλό ως ομάδα. Φέτος, είπαμε να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και μόνο χωρίς να μας ενδιαφέρει τι γίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου.»

ΣΧΟΛΙΑ