ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο πλευρό των πληγέντων οι εταιρίες του Ομίλου Γιαννακόπουλου!

Οι εταιρίες του Ομίλου Γιαννακόπουλου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων για να καταγράψουν ανάγκες για φαρμακευτικά ήδη.

Στο πλευρό των πληγέντων οι εταιρίες του Ομίλου Γιαννακόπουλου!

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές βρίσκονται άνθρωποι από τις εταιρίες ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ που ανήκουν στον όμιλο Γιαννακόπουλου, με σκοπό να βοηθήσουν στην καλύτερη αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης.

Συγκεκριμένα,  οι εταιρίες του ομίλου Γιαννακόπουλου καταγράφουν από πολύ νωρίς τις ανάγκες για φαρμακευτικά είδη στην περιοχή, ευρισκόμενες σε σταθερή συνεργασία με τους επίσημους φορείς και τους Δήμους. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι θα διατεθούν με ειδικό βαν είδη πρώτης φροντίδας όπως βρεφικά γάλατα σε σκόνη, κρέμες για τα εγκαύματα, κολλύρια και αλλά φάρμακα.

Μια αξιέπαινη κίνηση από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.