ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φεύγει ο Ντένμον και «κλείνει» πρώτης διαλογής «4αρι»!

Προς Κίνα οδεύει ο Μάρκους Ντένμον και συγκεκριμένα στους Zhejiang Golden Bulls με τους «πράσινους» να εξοικονομούν χρήματα για να πάρουν παίκτη από το πάνω... ράφι στη θέση «4».

Φεύγει ο Ντένμον και «κλείνει» πρώτης διαλογής «4αρι»!

Deal από το… πουθενά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραχωρήσουν τον Μάρκους Ντένμον στους Zhejiang Golden Bulls. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ντέιβιντ Πικ ο Αμερικανός γκαρντ θα λάβει κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για ένα χρόνο.

Με τον τρόπο αυτό θα υπάρξει μεγαλύτερη ελευθερία… κινήσεων, μιας και πλέον στη θέση «2» υπάρχουν οι Νίκος Παππάς και Κιθ Λάνγκφορντ. Το deal συζητήθηκε ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες πλευρές τις τελευταίες 2-3 μέρες, προτού υπάρξει οριστική συμφωνία.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ντένμον είχε ένα συμβόλαιο ύψους 550.000 δολαρίων. Πλέον ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα ώστε να αποκτήσει ένα παίκτη πρώτης διαλογής στη θέση «4».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.