ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρεσαν οι «μικροί», εύκολη νίκη για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 της άσημης GOES, με τέρματα των Τζανδάρη (11'), Μαυρομάτη(34'), Εμμανουηλίδης (63',90') και Αποστολάκη (71'). Πολύ καλές εντυπώσεις από τους «μικρούς» του Παναθηναϊκού.

Άρεσαν οι «μικροί», εύκολη νίκη για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με μία άκρως νεανική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με την GOES. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε με τον Ξενόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Θεοχάρη, Μαυρομάτη και Οικονόμου στα στόπερ ενώ ως φουλ μπακ αγωνίστηκαν οι Χατζηθεοδωρίδης (αριστερά) και Δημήτρουλας (δεξιά). Την ίδια στιγμή τα δύο χαφ ήταν οι Τζανδάρης και ο Κάτσε ενώ την τριάδα της επίθεσης συμπλήρωναν οι Κουντουριώτης -Χαντζάρας και στην κορυφή ο Σιφναίος. Το σύστημα που χρησιμοποίησε ο Έλληνας τεχνικός ήταν το 3-4-3.

Το ματς

Οι «πράσινοι» μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση. Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με αρκετούς… νέους έδειχνε από την αρχή ότι θα πάρει εύκολα τη νίκη. Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Φάνη Τζανδάρη (αρχηγός του Παναθηναϊκού σήμερα) μετά από ωραία ενέργεια του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Οικονομόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Χαντζάρας έκανε την προβολή με τον τερματοφύλακα της GOES να κάνει μία τρομερή επέμβαση.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Σιφναίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα και απειλούσε συνεχώς την άμυνα της ολλανδικής ομάδας. Λίγα λεπτά αργότερα ο νεαρός Δημήτρουλας έκανε μία πανέμορφη ατομική ενέργεια όμως το τελείωμα του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 26ο λεπτό του αγώνα ο Κουντουριώτης βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι «πράσινοι» 8 λεπτά αργότερα ο Μαυρομάτης διπλασίασαν τα τέρματα του Παναθηναϊκού, μετά από υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Έργκους Κάτσε. Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα πριν το τέλος του ημιχρόνου, παρά την μεγάλη ευκαιρία του Σιφναίου στο 43ο λεπτό.

Με αρκετές αλλαγές ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα,  Χριστογεώργος πήρε τη θέση του Ξενόπουλου κάτω από τα δοκάρια, ο Σέχου τη θέση του Σιφναίου, ο Εμμανουηλίδης τη θέση του Χαντζάρα και ο Οικονόμου τη θέση του Χατζηθεοδωρίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «πράσινοι» απείλησαν με ωραίο σουτ του Κάτσε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν την κατοχή του αγώνα χωρίς όμως να έχουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 60ο λεπτό του αγώνα o Γιώργος Δώνης έκανε άλλες τρεις αλλαγές. Για την ακρίβεια οι Μπουζούκης, Πίσπας, Αποστολάκης, Στάικος πήραν τη θέση των Κάτσε, Κουντουριώτη, Μαυρομάτη και Τζανδάρη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Εμμανουηλίδη μετά από έξυπνη πάσα του Αποστολάκη. Στο 70ο λεπτό του αγώνα ο Μπουζούκης έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Το τέταρτο τέρμα του «τριφυλλιού» πέτυχε με υπέροχο τελείωμα ο Αποστολάκης μετά από πάσα του Μπουζούκη στο 71ο λεπτό του αγώνα.

Το 5ο γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχε και πάλι ο Εμμανουηλίδης με δυνατό σουτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.