ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: «Ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν στις φωτιές, όχι εμείς»

Για τη μεγάλη τραγωδία που ζει η Ελλάδα μίλησε ο Χρήστος Δώνης από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Τίλμπουργκ.

Δώνης: «Ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν στις φωτιές, όχι εμείς»

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο άσος του Παναθηναϊκού στην Sportime

Για την τραγωδία στην Αττική: «Η Ελλάδα πενθεί. Τέτοιες στιγμές καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες. Κανένας παράγοντας ή ποδοσφαιριστής δεν είναι τόσο σημαντικός. Πραγματικοί ήρωες είναι αυτοί που παλεύουν να σώσουν τις οικογένειές τους. Ήρωες είναι οι εθελοντές, οι οποίοι αφιερώνουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τους συνανθρώπους και τη χώρα μας. Η Ελλάδα βιώνει μία κατάσταση θλιβερή. Είμαστε μακριά. Υπομονή στην πατρίδα και συλλυπητήρια στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έφυγαν».

Για τη συνεργασία του με τον πατέρα του: «Η εμπειρία φαίνεται να είναι ξεχωριστή. Δεν τυχαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Φυσιολογικά, όμως, το αντιμετωπίζω. Ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του. Εύχομαι να υπάρχει μεταξύ μας καλή συνεργασία».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα διοικητικά: «Βρισκόμαστε στο Τίλμπουργκ, σε ένα πολύ ωραίο μέρος και κοιτάζουμε μονάχα τις προπονήσεις μας και την προετοιμασία. Πέρυσι μπήκαμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με τα διοικητικά και το τι θα γίνει. Δεν μας έκανε καλό ως ομάδα. Φέτος, είπαμε να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και μόνο χωρίς να μας ενδιαφέρει τι γίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...