ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ

«Σημαντικό ότι βλέπω στο γήπεδο όσα κάνουμε στην προπόνηση»

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αγωνιστική πειθαρχία των παικτών αλλά τόνισε ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων.

«Σημαντικό ότι βλέπω στο γήπεδο όσα κάνουμε στην προπόνηση»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 επί της GOES πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Ιδιαίτερα θετικά  μηνύματα έστειλαν και οι «μικροί» του Παναθηναϊκού με την εμφάνιση τους.

Ο Γιώργος Δώνης, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αγωνιστική πειθαρχία των παικτών του, ανέφερε ότι πρέπει να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βλέπω στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση.

Οταν μιλάω σε κάποιο πρόσωπο, απευθύνομαι στη θέση και όχι στο πρόσωπο, αλλά έχω απαίτηση από τους υπόλοιπους αυτά που κάνουμε στην προπόνηση να τα βλέπω όχι μόνο στην προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια.

Νομίζω ότι είναι καλά αυτά τα παιχνίδια γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις πολύ ώρα τη μπάλα στα πόδια σου και έτσι μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα που προσπαθούμε στο επιθετικό κομμάτι.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα. Στο αμυντικό κομμάτι κατά πρώτο λόγο γιατί δεν δώσαμε τίποτα στον αντίπαλο. Στο επιθετικό είχαμε πολλά πράγματα ανάμεσα στις ζώνες, είχαμε σωστές εναλλαγές παιχνιδιού, πολλά ένα-δύο κοντά στην αντίπαλη περιοχή… Απλώς αυτό που θα συστήσω πάλι στους νέους παίκτες είναι ότι όταν μας δίνονται τόσες φάσεις και κάνουμε τόσες καλές ενέργειες κοντά στην αντίπαλη περιοχή, εκεί πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, όχι επιπόλαιοι, ούτε υπερόπτες, γιατί πρέπει να βάζουμε το γκολ με την πρώτη. Οχι με τη δεύτερη ούτε με την τρίτη, γιατί πρέπει να γίνουν σοβαροί παίκτες στο μέλλον.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις τα πηγαίνουν πολύ καλά, γιατί είναι πειθαρχημένοι και προσπαθούν να ακολουθήσουν το πλάνο της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.