ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απίστευτη ατάκα Καμμένου σε πληγέντα: «Μόνος εσείς και ο Πορτοσάλτε τα λέτε αυτά» – Οργή των πολιτών (vid)

Ένας άνθρωπος που επλήγη από τις πυρκαγιές έλεγε τα παράπονά του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με τον τελευταίο να τον συγκρίνει με τον Πορτοσάλτε! "Μας αφήσατε να καούμε", φώναζε μια γυναίκα στον υπουργό.

Απίστευτη ατάκα Καμμένου σε πληγέντα: «Μόνος εσείς και ο Πορτοσάλτε τα λέτε αυτά» – Οργή των πολιτών (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στις κάμερες με πρωταγωνιστή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε πολίτη που με δάκρυα στα μάτια του περιέγραφε την κατάσταση από τις πυρκαγιές.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.