ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γι’ αυτό παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Τζανδάρης

Αυτός είναι ο λόγος που ο Φάνης Τζανδάρης πήρε αρκετό χρόνο στο φιλικό του Παναθηναϊκού GOES

Γι' αυτό παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Τζανδάρης

Ο Φάνης Τζανδάρης στην αναμέτρηση με την GOES αγωνίστηκε για 60 λεπτά, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι βασικοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής. Αυτός συνέβη διότι ο Έλληνας χαφ έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τ’ άλλα χαφ του Παναθηναϊκού. Το γεγονός αυτό ήταν και ο λόγος που δεν έπαιξε ο ποδοσφαιριστής στα πρώτα δυο φιλικά.

Ο Δώνης με τον τρόπο αυτό θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα χαφ ώστε να βρει… ρυθμό και να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους υπολοίπους, απο πλευράς φυσικής κατάστασης. Μην ξεχνάμε ότι ο Τζανδάρης στην αρχή της προετοιμασίας είχε χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.