ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στόχος μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο Έργκους Κάτσε σε δηλώσεις του ανέφερε ότι στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την λύπη του για όσα συνέβησαν στην Ελλάδα.

«Στόχος μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο Έργκους Κάτσε αφού μίλησε για τους στόχους της ομάδας φέτος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Sportime»:

Για τους στόχους της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε νέα ομάδα. Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και καινούριο προπονητή. Καλό υλικό νέων αθλητών υπάρχει, όπως κι έμπειρων. Με τη σωστή δουλειά, η σεζόν θα είναι καλή. Ο προπονητής αρέσκεται να έχει εξελίξιμους και μικρούς, ηλικιακά, παίκτες στο σύνολο. Έχει προσφέρει έργο και στο παρελθόν με τέτοιο ρόστερ. Και στον Ατρόμητο και σε άλλες ομάδες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο στόχος μας, ως ομάδα, είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν έχουμε πει ότι θέλουμε, για παράδειγμα, να βγούμε στην πεντάδα. Κοιτάζουμε ακόμη και την πρωτιά. Τον πρωταθλητισμό. Τώρα είναι ακόμη η αρχή. Γίνονται δοκιμές. Με τη δουλειά θα στρώσουμε»

Για τα όσα συμβαίνουν στην Αττική με τις φονικές πυρκαγιές: «Ό,τι πιο τραγικό έχω δει, είναι αυτό που συμβαίνει. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είδα φωτογραφίες. Είμαι πατέρας και θέλω να πω ότι δεν έχουν καμία σημασία ούτε τα χρήματα, ούτε το ποδόσφαιρο. Μονάχα η υγεία. Να είναι καλά όλος ο κόσμος και τα παιδιά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.