ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντεσόν Τόμας: Η τελική επιλογή του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Ντεσόν Τόμας προβάρει τα «πράσινα» και έρχεται για να προσθέσει δυναμική στη θέση «4».

Ντεσόν Τόμας: Η τελική επιλογή του Παναθηναϊκού (vids)

Και το όνομα αυτού, Ντεσόν Τόμας! Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον 27χρονο φόργουορντ, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει την πράσινη φανέλα και να προσδώσει δυναμική στη θέση «4».

Ο Ντεσόν Τόμας (2.01μ. ύψος) θα πλαισιώσει τον Ντίνο Μήτογλου στην εν λόγω θέση, διαθέτοντας τα χαρακτηριστικά που είχαν υπογραμμιστεί από τον Τσάβι Πασκουάλ, σχετικά με τον παίκτη που θα κληθεί να «μπει» στα «παπούτσια» του Σίνγκλετον. Ο Τόμας έχει ευχέρεια στο σουτ και ενδεικτικό είναι το γεγονός πως την περασμένη σεζόν, ως παίκτης της Μακάμπι, είχε 45.5% στα δίποντα και 42.5% στα τρίποντα.

Ο γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1991 στην Ιντιάνα, Τόμας, έχει στην «πλάτη» του πέντε σεζόν εμπειρίας από τα παρκέ της Ευρώπης, αρχίζοντας την πορεία του από τη Ναντέρ (2013-14), συνεχίζοντας στην Μπαρτσελόνα (2014-15) και στην D-League με τη θυγατρική ομάδα των Σπερς (2015-16).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα «σπιρούνια» τον είχαν επιλέξει στον δεύτερο γύρο του Draft του 2013, ωστόσο ο ίδιος δεν κατάφερε να βρει θέση στο ΝΒΑ, αν και αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια της preseason.

Επέστρεψε στην Ευρώπη και τη σεζόν 2016-17 φόρεσε τη φανέλα της Εφές, ενώ η προηγούμενη σεζόν τον βρήκε στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Ο Αμερικανός είχε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους (με 45,5% στα δίποντα, 42,5% στα τρίποντα και 68,9% βολές), 3,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ στην Ευρωλίγκα.

Όσο για τους τίτλους; Ο Τόμας έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2018) και ένα Κύπελλο Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως και ένα κύπελλο Γαλλίας με τη Ναντέρ (2014).

Τα στατιστικά του Ντεσόν Τόμας στην Euroleague

Ντεσόν Τόμας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.