ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δημήτρης Τουρναβίτης: Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη (Pic)

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού και ο Ερασιτέχνης έσπευσε να στείλει συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Δημήτρης Τουρναβίτης: Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη (Pic)

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης αποτέλεσε μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του άλλοτε πρωταθλητή του Μοντέρνου πεντάθλου του Συλλόγου, Δημήτρη Τουρναβίτη που έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Γεννήθηκε το 1964 και σε ηλικία μόλις 16 ετών αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με το «τριφύλλι» στο απαιτητικό αγώνισμα του μοντέρνου πεντάθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1980.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάζεψε συνολικά 3.008 βαθμούς σε εκείνη τη διοργάνωση ενώ συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 10.416 βαθμούς, χαρίζοντας έτσι στον Σύλλογο την πρωτιά.

Εν συνεχεία ήταν μέλος της σκοποβολής του Παναθηναϊκού ενώ είχε περάσει και από το τμήμα κολύμβησης . Τα τελευταία χρόνια ήταν αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Πέραν της αθλητικής του σταδιοδρομίας ήταν εξαίρετος καθηγητής μουσικής και είχε δημιουργήσει το δικό του ωδείο στην Πεντέλη

Δημήτρης Τουρναβίτης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...