ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νικ Καλάθης: Δημοφιλέστερος παίκτης της Α1!

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε από το κοινό ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της Α1.

Νικ Καλάθης: Δημοφιλέστερος παίκτης της Α1!

Ο Νικ Καλάθης κέρδισε άλλη μία διάκριση για την τρομερή περσινή σεζόν. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μετά από ψηφοφορία, αναδείχθηκε ως ο πιο δημοφιλής μπασκετμπολίστας στην Α1.

Νικ Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης  συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 43,98%. Ο Βασίλης Σπανούλης είχε ποσοστό 19,03% ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με 10,75 %.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλες αυτές οι διακρίσεις, με κορυφαία την ανάδειξή μου σε MVP του πρωταθλήματος, αποτελούν μεγάλη τιμή για μένα»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ όταν βρίσκομαι στο παρκέ, στην προπόνηση και στους αγώνες μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Χωρίς αυτούς και χωρίς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν με όλη τους την καρδιά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...