ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: Βάζει 15 εκατ. ευρώ μέχρι τις 10/8

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θα βάλει 15 εκατ. ευρώ.

Αλαφούζος: Βάζει 15 εκατ. ευρώ μέχρι τις 10/8

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να καλύψει την ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ, μιας και το deal με τον Παϊρότζ έπαιρνε νέα παράταση.

Αλαφούζος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», τις τελευταίες τρεις ημέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έβαλε 1,6 εκατ. ευρώ. Μέχρι την Τρίτη ο Αλαφούζος αναμένεται να βάλει άλλες 400.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα δοθούν στην εφορία, στους εργαζομένους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  και σε διακανονισμούς. Τέλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι αναμένεται να βάλει 15 εκατ. ευρώ μέχρι τις 10/8.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.