ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Μουνιέ: Ο νέος ηγέτης (Pics/Vids)

Ήρθε στον Παναθηναϊκό ως μία πολύ καλή εναλλακτική λύση αλλά η απόδοση του σε συνδυασμό με τις συγκυρίες τον... χρίζουν ως νέο ηγέτη. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την μέχρι τώρα πορεία του Αντονί Μουνιέ στον Παναθηναϊκό από το Panathinaikos24.gr.

Μουνιέ: Ο νέος ηγέτης (Pics/Vids)

Τον Αύγουστο του 2017 ο Παναθηναϊκός έφερε στην Αθήνα τον έμπειρο αλλά και ικανό, Γάλλο εξτρέμ, Άντονι Μουνιέ, με βιογραφικό γεμάτο συμμετοχές τόσο στο γαλλικό, όσο και στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Στο «τριφύλλι» ήρθε με αποστολή να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και να κάνει το κάτι… παραπάνω, βοηθώντας ώστε να«ξεκλειδώσουν» οι «κλειστές» άμυνες των περισσότερων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο Γάλλος εξτρέμ ήταν πολύ άτυχος  μιας και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, γεγονός που δεν του επέτρεψε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Αντίθετα, στο δεύτερο μισό και κυρίως προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν έδωσε πολλές βοήθειες στο «τριφύλλι» τόσο με τα γκολ που πέτυχε όσο και με τις ασίστ που έδωσε.

Παρά τα όσα προβλήματα προέκυψαν, ο Γάλλος εξτρέμ έμεινε στο «τριφύλλι» και φέτος με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στις τόσο δύσκολες στιγμές που περνάει. Τα μηνύματα βέβαια που έρχονται από την προετοιμασία αλλά και η παρουσία του στα δύο πρώτα φιλικά δείχνουν ότι ο Μουνιέ δεν θα είναι απλά ένας στρατιώτης αλλά ο στρατηγός στο σύνολο που προσπαθεί να φτιάξει ο Γιώργος Δώνης.

Ας δούμε όμως με… ημερομηνίες την μέχρι τωρα πορεία του Αντονί Μουνιέ στον Παναθηναϊκό.

31 Αυγούστου 2017

Η άφιξη και το τριετές συμβόλαιο

Η ημέρα που ο Μουνιέ ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Με την άφιξή του μπήκε σε πρόγραμμα επιπλέον προπονήσεων ώστε να φτάσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε φυσική κατάσταση. Πρώτος στόχος ήταν να προσαρμοστεί στο «τριφύλλι».

10 Σεπτεμβρίου 2017

Το «πράσινο» ντεμπούτο

Παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, η ποιότητα του Αντονί Μουνιέ «ανάγκασε» τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Ο Γάλλος έκανε το ντεμπούτο του (Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-0), παίζοντας 61 λεπτά και δείχνοντας καλά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ήταν φανερό ότι είχε δρόμο ακόμα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Παρόλα αυτά η ποιότητα του και η ταχύτητα «έβγαζαν μάτια» και φανέρωναν πως είναι ικανός να προσφέρει πολλά στους «πράσινους».

24 Οκτωβρίου 2017

Το πρώτο του γκολ με την «πράσινη» φανέλα

Στην αναμέτρηση απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Άντονι Μουνιέ βρέθηκε στο βασικό σχήμα. Οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γάλλος εξτρέμ ηγήθηκε της ανατροπής. Μετά από σέντρα του Γιόχανσον ο Μουνιέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Παναθηναϊκού και έφερε το παιχνίδι στα… ίσα, με το τριφύλλι να επικρατεί εν τέλει με 2-1.

25 Νοεμβρίου 2017

Ο τραυματισμός του 

Σταδιακά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδινε όλο και περισσότερες ευκαιρίες στον 30χρονο εξτρέμ, ώστε να βρει τον ρυθμό του. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αντονί Μουνιέ ήταν ιδιαίτερα άτυχος, βγαίνοντας εκτός ματς λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Η διάγνωση έδειξε θλάση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να μένει εκτός για ένα μήνα.

Μουνιε

7 Ιανουαρίου 2018

Η επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα και τα θετικά μηνύματα

Από τα τέλη Δεκεμβρίου ο Αντονί Μουνιέ είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί για 21 λεπτά στην ταπεινωτική ήττα του Παναθηναϊκού στην χιονισμένη Λαμία. Με τις συνθήκες που επικρατούσαν όμως δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Η επιστροφή του στην ενδεκάδα, στις 7 Ιανουαρίου του 2018, σήμανε και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες. Ο Γάλλος ήταν πάρα πολύ καλός. Μοίραζε σωστά την μπάλα, έκανε τρομερές ατομικές ενέργειες ταλαιπωρώντας ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Πλατανιά. Θα μπορούσε εύκολα να έχει χριστεί σκόρερ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική ενέργεια.

Μουνιε

10 Ιανουαρίου 2018

Το γκολ με τη Λαμία που δεν ήταν αρκετό

Ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει την ήττα με 4-1 από την Λαμία (για τους «16» του Κυπέλλου) στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 και έπρεπε να ανέβει ένα… βουνό για να πάρει την πρόκριση. Οι πράσινοι με τον Μουνιέ στην ενδεκάδα τους πίεσαν από την πρώτη στιγμή την Λαμία αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ νωρίς. Τελικά στο 74ο λεπτό του αγώνα ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε το κόρνερ, Κουλιμπαλί πήρε την κεφαλιά και ο Μουνιέ σκόραρε, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

13 Ιανουαρίου 2018

Νέος τραυματισμός και αποχή για ένα μήνα!

Ο Αντονί Μουνιέ δεν πρόλαβε να επιστέψει και να βρει λίγο ρυθμό και τραυματίστηκε και πάλι. Ο Γάλλος επιθετικός υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό η οποία τον άφησε εκτός για ένα μήνα.

Μουνιέ

24 Φεβρουαρίου 2018

Ξανά στην ενδεκάδα και με γκολ

Η νέα επιστροφή του έλαβε χώρα στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, στις 19 Φεβρουαρίου, όπου και αγωνίστηκε για 1 λεπτό ως αλλαγή. Όμως, η  πραγματική επάνοδος του έγινε στην αναμέτρηση με την Λαμία, συνδυάζοντας την ουσιαστική επάνοδο του με γκολ. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό του αγώνα υποδέχτηκε καλά την μπάλα, μετά από πάσα του Δώνη και με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ και τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για τη νίκη.

4 Μαρτίου 2018

Μπήκε αλλαγή και ισοφάρισε το Ολυμπιακό!

Στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό, ο Μουνιέ δεν ξεκίνησε βασικός, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε πολύ με την είσοδο του Γάλλου, ο οποίος ισοφάρισε για το «τριφύλλι» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, φεύγοντας αλώβητος από το «Καραϊσκάκης», αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 61ο λεπτό.

15 Μαρτίου 2018

Το γκολ που έδωσε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο

Στις 15 Μαρτίου του 2018 ο Αντονί Μουνιέ ξεκίνησε βασικός απέναντι στον Ατρόμητο και είχε πολύ καλή απόδοση καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο 58ο λεπτό ο Γάλλος χρίστηκε σκόρερ εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...