ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έχει πρόταση από την Τραμπζονσπόρ ο Κολοβέτσιος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

«Έχει πρόταση από την Τραμπζονσπόρ ο Κολοβέτσιος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «Fotorspor»,  η Τραμπζονσπόρ έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεσμεύεται με συμβόλαιο, όπως είναι γνωστό, με την ομάδα του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουρκική ομάδα έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον Δήμητρη Κολοβέτσιο όσο φυσικά και με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Στο εν λόγο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Χαϊρετίν Χακισαλιχογλού. Ο Χακισαλιχογλού ανέφερε ότι οι άνθρωποι της Τραμπζονσπόρ εστιάζουν για την ενίσχυση της είναι το Ιράν, η Γεωργία και η Ελλάδα.

Κολοβέτσιος

Το μόνο που μένει να δουμε από δω και πέρα είναι το πως θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός την πρόταση αυτή, εφόσον πάντα το γεγονός αυτό ισχύει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.