ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Επιστρέφει πιο σύντομα

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα. Δεν συμμετείχε στη προπόνηση ο Μπουζούκης λόγω ενοχλήσεων!

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Επιστρέφει πιο σύντομα

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υπέστη τράβηγμα στην αναμέτρηση με την Ντεν Χάαγκ. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο Λαρισαίος στόπερ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 2 εβδομάδες.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επανεκτίμησαν την κατάσταση σήμερα. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία μόνο εβδομάδα.

Δημήτρης Κολοβέτσιος

Την ίδια στιγμή,  ο Αντονί Μουνιέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, εκτός από τη σημερινή προπόνηση έμεινε και ο Μπουζούκης. Ο νεαρός ένιωσε σφίξιμο στην έσω κεφαλή του γαστροκνήμιου στο δεξί πόδι και έμεινε στο ξενοδοχείο όπου έκανε αποθεραπεία.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ έκανε αποθεραπεία σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ έπαιξαν και ποδοβόλεϊ. Την ίδια στιγμή το δεύτερο προπονήθηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς με πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιγνίδι με τελειώματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.