ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έτσι σβήνονται οι φωτιές: Τα 3 μέτρα των Σουηδών που στην Ελλάδα δεν θα δούμε ποτέ

Έχουν κι εκείνοι τα δικά τους εμπόδια να ξεπεράσουν, όπως και η Ελλάδα αλλά...

Έτσι σβήνονται οι φωτιές: Τα 3 μέτρα των Σουηδών που στην Ελλάδα δεν θα δούμε ποτέ

Κάθε φορά που επιχειρείται μια σύγκριση μεσογειακής χώρας με κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης, σκέφτομαι πόσο άτοπο είναι όλο αυτό. Είναι ακριβώς σαν τη σύγκριση ενός ποδοσφαιριστή σήμερα με έναν στη δεκαετία του ’80. Εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε κάθε επίπεδο, εντελώς διαφορετική ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων. Κάπως αόριστα ακούγονται αυτά. Πώς ακριβώς μεταφράζονται; Οι πυρκαγιές που έπληξαν με τόσο άσχημο τρόπο την Ελλάδα και πλήττουν με διαφορετικά άσχημο τρόπο τη Σουηδία είναι μια από τις περιπτώσεις που η σύγκριση μπορεί να σταθεί.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Ελλάδα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.