ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκος Μόλβαλης: Στην «ενδεκάδα» του κόσμου

Ο Νίκος Μόλβαλης πέτυχε μια πολύ σημαντική διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων.

Νίκος Μόλβαλης: Στην «ενδεκάδα» του κόσμου

Ο Νίκος Μόλβαλης είχε εξαιρετική απόδοση στη χθεσινή κατάδυση του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που πραγματοποιείται στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Εξαιρετική ήταν χτες η επίδοση του καταδύτη του Παναθηναϊκού Νίκου Μόλβαλη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που πραγματοποιείται στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Ο «τρίφυλλος» πρωταθλητής μαζί με τον Θάνο Τσιρίκο συμμετείχαν στο αγώνισμα των συγχρονισμένων από πλατφόρμα 10 μέτρων και κατάφεραν να κατακτήσουν την 11η θέση, συγκεντρώνοντας 238.62 βαθμούς.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Μόλβαλης ολοκληρώνει σήμερα τις προσπάθειες του στην διοργάνωση παίρνοντας μέρος στο αγώνισμα των καταδύσεων από πλατφόρμα 10 μέτρων».

Νίκος Μόλβαλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.