ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σερεμέτης: Χάλκινος με την Εθνική Παμπαίδων

Ο νεαρός βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Σερεμέτης, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Σερεμέτης: Χάλκινος με την Εθνική Παμπαίδων

Ο νεαρός αθλητής του ΠαναθηναϊκούΒασίλης Σερεμέτης, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο ακραίος του Παναθηναϊκού είναι μέλος της Εθνικής Παμπαίδων του βόλεϊ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

«Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Σερεμέτης συμμετείχε στην Εθνική ομάδα Παμπαίδων του βόλεϊ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

Η «γαλανόλευκη» επιστρέφει με την τρίτη θέση (τρεις νίκες-δύο ήττες) στις αποσκευές της και ο «πράσινος» αθλητής με πολύτιμες εμπειρίες.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον μικρό τελικό η Ελλάδα επιβλήθηκε της Σερβίας με 3-0 σετ (25-20, 25-14, 26-24) ενώ στον μεγάλο τελικό η Τουρκία επικράτησε της Βουλγαρίας με 3-1 σετ.

ΕΛΛΑΔΑ (Μπακοδήμος): Χριστόπουλος, Νανόπουλος Α., Μαρσέλλος, Θεοδόσης, Τοκαμάνης, Στρίκκα / Νανόπουλος Ηλ. (λ), Πετσιάς, Σγουρός, Σερεμέτης, Καούνης.

ΣΕΡΒΙΑ (Μιχαήλοβιτς): Προυσέβι, Πέροβιτς, Γιοβάνοβιτς, Σιμόν, Κούλιμπρκ, Ίλιτς / Βούλοβιτς (λ), Πούζοβιτς, Στάρτσεβιτς, Ντερμάνοβιτς».

Σερεμέτης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.