ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεσόν Τόμας: Υπογράφει σήμερα και γίνεται επίσημα «πράσινος»

Ο Ντεσόν Τόμας αναμένεται να υπογράψει σήμερα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Ντεσόν Τόμας: Υπογράφει σήμερα και γίνεται επίσημα «πράσινος»

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δικό του τον Ντεσόν Τόμας. Ο 26χρονος φόργουορντ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για το «τριφύλλι» και ένα πολύ δυνατό όπλο στη «φαρέτρα» του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ντεσόν αναμένεται σήμερα να υπογράψει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμβόλαιο ενός έτους. Έτσι θα ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Ντεσόν

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Τόμας φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι με την οποία μέτρησε 11.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και ποσοστό 42.5% στα τρίποντα και πλέον θα αγωνίζεται και πάλι υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί ξανά στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2014-2015.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.