ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπύρος Μήτσης: Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Σπύρου Μήτση.

Σπύρος Μήτσης: Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού

Σπύρος Μήτσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου. Του δημοσιογράφου Σπύρου Μήτση, που επί σειρά ετών από τη δεκαετία του 60 με το ήθος του και την εξαιρετική γραφή του κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ για χρόνια ήταν στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα»

Σπύρος Μήτσης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...