ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απάντησε σε οπαδό του ΠΑΟ ο Τόμας: «Δες τα highlights μου»

Ο Ντεσόν Τόμας συμμετείχε σε μία... διαδικκτυακή συζήτηση και απάντησε σ' ένα φίλο του Παναθηναϊκού.

Απάντησε σε οπαδό του ΠΑΟ ο Τόμας: «Δες τα highlights μου»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Ντεσόν Τόμας. Την ίδια στιγμή στο twitter υπήρξε μία συζήτηση ανάμεσα σε φίλους της Μακάμπι και του τριφυλλιού σχετικά με την ποιότητα του Τόμας. Ένας από αυτούς είπε χαρακτηριστικά: «Το ερώτημά μου έχει να κάνει με το πώς θα παίζει απέναντι σε πάουερ φόργουορντ με μεγαλύτερο μέγεθος, όπως ο Σενγκέλια, ο Πρίντεζης και ο Ρέγιες. Πώς τα πήγε πέρυσι;».

Στο σημείο εκείνο ο Τόμας «πετάχτηκε» και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δες τα highlights».

https://twitter.com/DT1UpNComin/status/1023940020238004224

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Τόμας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.