ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ: «Καμιά απόφαση για ΟΑΚΑ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στα όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση με τον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ: «Καμιά απόφαση για ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τη συνάντηση, που είχε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στάμος με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 13.58 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επιστολή του Ερασιτέχνη αναφορικά με τα τους οικονομικούς όρους που για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τη σεζόν 2018-19 και τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων για προηγούμενες χρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο ερασιτέχνης θέλει για το οφειλόμενα ποσό των 590.000 ευρώ την καταβολή του σε δόσεις μέχρι 31/12/2018 ή αν εξοφληθεί εφάπαξ να μειωθεί στις 500.000 δηλαδή να έχουμε έκπτωση 90.000ευρω. Όσον αφορά τη χρήση για τη νέα περίοδο ο Ερασιτέχνης αξιώνει το ποσό των 500.000 ευρω.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, σήμερα Δευτέρα και βεβαίως δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για να συζητηθούν όλα αυτά και για να παρθεί απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ σαν έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν.

Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Παναγιώτης Μπόμης, που είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ. Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ τη νέα περίοδο. Βέβαια όπως κάνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δηλώνει σαν δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ».

ΠΑΕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...