ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: «Να ανησυχούν στον Ολυμπιακό για μένα»

Ο Ντεσόν Τόμας εμφανίστηκε με... απειλητικές διαθέσεις για τον «αιώνιο» αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Τόμας: «Να ανησυχούν στον Ολυμπιακό για μένα»

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη»για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, για τον Τσάβι Πασκουάλ , για τον «αιώνιο» αντίπαλο και για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά, ο 27χρονος άσος μίλησε:

-τη συνεργασία με τον Πασκουάλ: «Ήταν ο προπονητής μου στην Μπαρτσελόνα και με διάλεξε και στη νέα του ομάδα. Μου είπε ότι με θέλει και τι θέλει από μένα στην ομάδα. Εκείνος με είχε βοηθήσει να αναδειχθώ και να κάνω το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Με βοήθησε πολύ να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και να βελτιωθώ σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού μου, σε άμυνα και επίθεση. Χάρη σε εκείνον κατάφερα να φτιάξω το σουτ μου και να βελτιώσω την άμυνά μου».

-τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πάντα στοχεύει σε τίτλους και θέλω να βοηθήσω να κατακτήσουμε πολλούς τέτοιους. Δεν μπορώ να κρύψω την επιθυμία μου για ένα Final 4, που ξέρω ότι είναι και επιθυμία του Παναθηναϊκού».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τη θέση που αγωνίζεται: «Η θέση μου είναι το ‘4’. Γι’ αυτή αποκτήθηκα από τον Παναθηναϊκό και για εκεί με προορίζει ο προπονητής μου. Όμως μπορώ να παίξω κι έχω παίξει και στο ‘3’».

-την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μακάμπι έχουν θορυβώδεις έδρες. Το ΟΑΚΑ όμως είναι κάτι διαφορετικό. Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγαπούν το μπάσκετ, την ομάδα και ζουν το παιχνίδι. Προσπαθούν να σε κάνουν να φοβηθείς και μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο το πετυχαίνουν. Είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν τρομερή ενέργεια αλλά και τεράστιο κίνητρο».

-τις μάχες με τον Ολυμπιακό: «Ξέρω για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξέρω πόσο μεγάλο γεγονός είναι, όπως επίσης ξέρω και τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Ανυπομονώ να παίξω απέναντί τους, ωστόσο αυτοί είναι που πρέπει να ανησυχούν για μένα».

Τόμας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...