ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Το πάλεψαν παρά τις αντιξοότητες!

Μάχη σε όλα τα επίπεδα έδωσαν οι δύο νεαροί παλαιστές του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αλεξάνδρου και Κώστας Βάχλας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που γίνεται στη Ρώμη.

Ερασιτέχνης: Το πάλεψαν παρά τις αντιξοότητες!

Ερασιτέχνης

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου :

«Μάχη σε όλα τα επίπεδα έδωσαν οι δύο νεαροί παλαιστές του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αλεξάνδρου και Κώστας Βάχλας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που γίνεται στη Ρώμη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα 55 κιλά ηττήθηκε από τον Γάλλο αθλητή της κατηγορίας του, ο οποίος εν συνεχεία ηττήθηκε από Ρώσο.

Στα 77 κιλά ο Βάχλας έχασε από τον Σουηδό αθλητή της συγκεκριμένης κατηγορίας, ο οποίος εν συνεχεία ηττήθηκε από Τούρκο αθλητή.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τελικές θέσεις των αθλητών θα γνωστοποιηθούν σήμερα το απόγευμα που θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Στα αξιοσημείωτα πάντως είναι η ταλαιπωρία των «πράσινων» αθλητών που ταξίδευαν από τα ξημερώματα της Κυριακής και τακτοποιήθηκαν στα δωμάτια τους τα μεσάνυχτα της Κυριακής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...