ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξόφλησε Εσιέν ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το... χρέος που είχε προς τον Μίκαελ Εσιέν!

Εξόφλησε Εσιέν ο Παναθηναϊκός!

Ένας… πονοκέφαλος λιγότερος για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» εξόφλησαν τελείως τον Μίκαελ Εσιέν και πλέον οι «πράσινοι» έχουν έναν βραχνά λιγότερο.

Για την ακρίβεια, σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της καταγγελίας του Μίκαελ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού για την τελευταία οφειλόμενη δόση. Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε όλο το ποσό που απέμενε και έτσι η υπόθεση έκλεισε οριστικά.

Την ίδια στιγμή μέχρι την άλλη Τρίτη έχουν προθεσμία οι «πράσινοι» για να τα… βρουν οριστικά με τον Λέτο. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει πως μέχρι την λήξη της προθεσμίας θα έχει βρεθεί η χρυσή τομή για τον τρόπο αποπληρωμής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.