ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουντουριώτης : «Να είμαστε οικογένεια»

Ο Χρήστος Κουντουριώτης επεσήμανε ότι θέλει να αρπάξει από τα...μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνει ο Γιώργος Δώνης.

Κουντουριώτης : «Να είμαστε οικογένεια»

Ο Χρήστος Κουντουριώτης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και σε ποιο είναι το μυστικό για να πετύχει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Sportime»:

«Παίζουμε καλά κάποιες φορές και στα φιλικά παιχνίδια κι αποδίδουμε στην προπόνηση όσα δουλεύουμε. Στεκόμαστε οι πιο μικροί ηλικιακά όπως πρέπει. Δείχνουμε πράγματα και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Στόχος μας είναι να είμαστε δεμένοι, ως μία οικογένεια, όπως έχουμε αποδείξει ότι είμαστε. Ο καθένας μας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, μαζί με το σύνολο, γιατί δυνατότητες υπάρχουν. Προσωπικά θα ήθελα να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου κι αυτό σκοπεύω να κάνω». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.