ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αγγλία ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δεν επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Στην Αγγλία ο Χατζηθεοδωρίδης

Οι πράσινοι έφυγαν προχθές το βράδυ από την Ολλανδία και έφτασαν χθες τα ξημερώματα στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του ώστε να ξεκουραστούν ενόψει του υπόλοιπου εξίσου δύσκολου κομματιού της προετοιμασίας.

Αυτο το εκμεταλλεύτηκε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας και μετέβη στην Αγγλία.  Στην Αγγλία πήγε για να μαζέψει τα πράγματα του μιας και τώρα θα μετακομίσει μόνιμα στη χώρα μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.