ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τοξοβολία: Καλό… ποδαρικό στη Σόφια

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Παναθηναϊκού στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Γκραν Πρι Τοξοβολίας στη Σόφια.

Τοξοβολία: Καλό... ποδαρικό στη Σόφια

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού μπήκαν δυναμικά στο Ευρωπαϊκό Γκραν Πρι Τοξοβολίας που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Σόφια της Βουλγαρίας, σημειώνοντας τις εξής επιδόσεις στην πρώτη ημέρα της διοργάνωσης:

Ο Ανδρέας Κουκουζέλης, μέλος της εθνικής ομάδας σύνθετου τόξου κατέλαβε την 7η θέση στους αγώνες κατάταξης με 2041 βαθμούς και σήμερα αγωνίζεται απέναντι στη Βουλγαρία.

Η Στέλλα Αναστασιάδη πήρε την 20η θέση στην κατάταξη μαζί με τον Αλέξανδρο Καραγεωργίου με 1229 βαθμούς και σήμερα παίζουν με τη Γεωργία, στην κατηγορία του μικτού ολυμπιακού τόξου.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο σύνθετο ατομικό τόξο ο Ανδρέας Κουκουζέλης ήταν 33ος με 677 βαθμούς στη χτεσινή κατάταξη και θα αγωνιστεί με τον ουκρανό Χοβιαντόσκι.

Στο ολυμπιακό τόξο γυναικών η Στέλλα Αναστασιάδη ήταν 57η με 586 βαθμούς  Σταυρούλα Λιούτα ήταν 70η με 558 βαθμούς, η Ευγενία Σκαρτσιάρη ήταν 75η με 539 βαθμού και η Χριστιάνα Τσιάκα ήταν 78η με 508 βαθμούς και κοντράρεται με την Ουκρανή Πολίνα Ροντιόνοβα.

Στο ολυμπιακό τόξο ανδρών ο Παναγιώτης Θέμελης ήταν 112ος με 525 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...