ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πόλο: Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια για επιστροφή στην Α1 Πόλο Ανδρών.

Πόλο: Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή στην Α1 Πόλο Ανδρών αποτελεί τον στόχο του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να πραγματοποιεί κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ του.

Την Πέμπτη, το τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου περιφερειακού, Γιάννη Ιωαννίδη, με τον νέο παίκτη των «πρασίνων» να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα έχουμε τεράστιες δυνατότητες και με τη συνεργασία διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών θα φτάσουμε στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωαννίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις εξής ομάδες:  ΟΥΚ Βόλου, Παλαιό Φάληρο, ΝΕ Πατρών και Καλαμάκι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...