ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψης του Παναθηναϊκού»

Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι υπονομεύει την προσπάθεια αλλαγής σελίδας στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Αλαφούζος: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψης του Παναθηναϊκού»

Το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου προέβη στην εξής ανακοίνωση, ως απάντηση στη δήλωση που έκανε νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ότι πλησιάζει στο τέλος η ελπιδοφόρα για το μέλλον συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Παναθηναϊκού προβαίνει σε μια ακόμα, γελοία προσπάθεια να την υπονομεύσει.

Αρνείται να παράσχει, ως έχει και νομική υποχρέωση στην ομάδα, το παραχωρητήριο της Λεωφόρου για να συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της super league.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες
Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες 8.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον με ανοίκειες εκφράσεις επιτίθεται προσωπικώς στον μόνον άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διασώσει και να εξυγιάνει τον Παναθηναϊκό και στον μόνο που αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής έχει βάλει από την προσωπική του περιουσία, στην ΠΑΕ πάνω 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του.

Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί της υποθέσεως, καθώς και των ύβρεων που εξαπέλυσε κατά του κ. Ιωάννη Αλαφούζου».

ΣΧΟΛΙΑ