ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεσόν Τόμας: Μεταγραφή ίσον… εκτόξευση στα social media (pic)

O Ντεσόν Τόμας έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» στους οπαδούς μέσω ανάρτησής του στο instagram.

Ντεσόν Τόμας: Μεταγραφή ίσον... εκτόξευση στα social media (pic)

Ο Ντεσόν Τόμας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, γεγονός που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις διαδικτυακές «μετοχές» του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ φαίνεται ότι διαπίστωσε από πρώτο χέρι το θερμό καλωσόρισμά των «πράσινων» οπαδών, όπως φαίνεται από το μήνυμα που έστειλε μέσω instagram.

«Οι ακόλουθοί μου έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, τους ευχαριστώ για την αγάπη τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντεσόν Τόμας περιμένει πως και πως τη νέα σεζόν, όπως φάνηκε και από τα όσα είπε στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.