ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης – Νταμπίζας: Παρουσίαση κι ανάλυση πλάνου

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας θα παρουσιαστούν σήμερα με κάθε επισημότητα, ενώπιον του Τύπου.

Δώνης - Νταμπίζας: Παρουσίαση κι ανάλυση πλάνου

Σήμερα το μεσημέρι, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα παρουσιαστούν και επισήμως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τη 13:00 στο ξενοδοχείο «Αμαλία» στο Σύνταγμα.

Οι δύο άνδρες έχουν προ πολλού πιάσει δουλειά στο «τριφύλλι», καθείς από το πόστο του, όμως δεν είχαν καταφέρει να παρουσιαστούν και επισήμως ενώπιον του Τύπου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο νέος κόουτς και ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» θα αναλύσουν το πλάνο τους για τον νέο Παναθηναϊκό, εν όψει μιας δύσκολης σεζόν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Δώνης και Νταμπίζας καλούνται να σηκώσουν το αγωνιστικό «φορτίο» σε μία απαιτητική σεζόν, υπό τον βραχνά του περιορισμού στις μεταγραφές και της εκκίνησης με -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.