ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάλειμμα τέλος, διπλή προπόνηση ενόψει

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους, μπαίνοντας σε mood διπλών προπονήσεων.

Διάλειμμα τέλος, διπλή προπόνηση ενόψει

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, έπειτα από το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες από τον Γιώργο Δώνη.

Από σήμερα, οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω τους το διάστημα που βρέθηκαν στο Τίλμπουργκ και επιστρέφουν στα… γνωστά, με διπλή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

προετοιμασία

Η εν λόγω περίοδος ενδείκνυται για… πίεση, με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του να αυξάνουν την ένταση των προγραμμάτων, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του ρόστερ για την απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» περιμένει να δει τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμούς και να προετοιμάζονται για τα επικείμενα φιλικά του Αυγούστου, τα οποία θα αποτελέσουν πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.