ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Oριστικό: Εκεί θα συνεχίσει ο Μπουρούσης (pic)

Ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε την απόφαση και έβαλε την υπογραφή του σε νέα συμφωνία.

Oριστικό: Εκεί θα συνεχίσει ο Μπουρούσης (pic)

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα παραμείνει κάτοικος Κίνας και για την ερχόμενη σεζόν. Όπως αναφέρει το Sportando, ο έμπειρος Έλληνας σέντερ και πρώην παίκτης των «πρασίνων» έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Ζεγιάνγκ Λάιονς.

Τα «λιοντάρια» της Κίνας έμειναν ικανοποιημένα από την προσφορά του «Μπουρού», ο οποίος ήταν ένας από τους πυλώνες της φετινής προσπάθειας, που έφτασε έως τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ είχε μια ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν, καταγράφοντας 17 πόντους και 11 ριμπάουντ κατά μέσο όσο, αποτελώντας πυλώνα στην επίθεση, πλάι στον Φόρτσον.

Τόσο ο Μπουρούσης, όσο και ο Φόρτσον ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, έχοντας ως στόχο να επιτύχουν ό,τι δεν μπόρεσαν πέρσι, το να φτάσουν δηλαδή στην κορυφή του κινεζικού πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.