ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει με ΟΠΑΠ και παρουσιάζει νέα φανέλα ο Παναθηναϊκός

«Κλείδωσε» η βασική χορηγική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ αλλά και η ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων της νέας φανέλας για τον Παναθηναϊκό.

Συνεχίζει με ΟΠΑΠ και παρουσιάζει νέα φανέλα ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ θα συνεχίσουν να πορεύονται από κοινού έως το 2020, με την εταιρεία να παραμένει ως ο βασικός χορηγός της φανέλας του «τριφυλλιού».

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία η οποία έχει ουσιαστικά κλειδώσει και μάλιστα εντός ολίγων ημερών θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού.

Στο φιλικό με αντίπαλο τη Λαμία, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου, οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά την εμφάνιση που θα χρησιμοποιήσουν στη σεζόν 2018-19.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...