ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στον Παναθηναϊκό ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων! (vid)

Μεταγραφή με προοπτική για το μέλλον από τον Παναθηναϊκό, που καλωσόρισε στις τάξεις του τον κάπτεν της Εθνικής Παίδων.

Στον Παναθηναϊκό ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων! (vid)

Μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον για τον Παναθηναϊκό, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να ολοκληρώνουν τη μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής Παίδων, Αναστάση Κωστόπουλου.

Ο Κωστόπουλος (1.98μ.) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Δούκα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστάσης, όσο και τα δύο αδέρφια του Χρήστος και Βασίλης (διεθνείς και εκείνοι) θα ενσωματωθούν στην PAO BC Academy.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια κίνηση με πολύ μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός, που απέκτησε τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας των Παίδων, Αναστάση Κωστόπουλο.

Ο Κωστόπουλος, που γεννήθηκε στις 16/11/2002, έχει ύψος 1,98μ. και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Δούκα, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ.

Τα άλλα δύο αδέρφια του Αναστάση, ο Χρήστος και ο Βασίλης, που αγωνίζονται επίσης στην Εθνική Παίδων, θα είναι από τη νέα σεζόν μέλη της PAO BC Academy.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...