ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Είμαι αναντικατάστατος. Υπάρχει πρόβλημα;» (pic)

Απάντηση με έντονο ύφος από τον Τζέιμς σε ερώτηση οπαδού στο instagram.

Τζέιμς: «Είμαι αναντικατάστατος. Υπάρχει πρόβλημα;» (pic)

Η σχέση του Μάικ Τζέιμς με τα social media είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, με τον Αμερικανό γκαρντ της Αρμάνι να ανοίγει νέο κύκλο ερωταπαντήσεων μέσω της γνωστής πλέον, διαδικασίας στο instagram.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε φαίνεται ότι τον εκνεύρισε, καθώς ένας ακόλουθός του σημείωσε τα εξής: «Είπες ότι είσαι αναντικατάστατος για τον Παναθηναϊκό; Την ομάδα που είχε τον 3D;». 

Η απάντηση του Τζέιμς ήταν σε έντονο τόνο: «Ναι, σίγουρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.