ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καντέρ: «Θα το σκεφτώ να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Ενές Καντέρ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κλείσει» την καριέρα του στην χώρα μας!

Καντέρ: «Θα το σκεφτώ να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε στο“Euronews.com”:

«Όταν άκουσα αυτά τα δυσάρεστα νέα σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω κάτι γι αυτό. Γι αυτό άρχισα αυτή την καμπάνια μέσω της οποίας προσπαθούμε να συλλέξουμε χρήματα για τις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους, τους αγαπημένους τους, που έχασαν τα πάντα. Λένε ότι οι Τούρκοι και οι Έλληνες τσακώνονται συνέχεια αλλά όχι. Αγαπώ τους Έλληνες, είναι πάντα καλοί, θερμοί και φιλόξενοι. Θέλω να πω στους Έλληνες να μείνουν δυνατοί, προσεύχομαι για εσάς. Και όσοι μας βλέπουν σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε όσο πιο πολύ μπορείτε»

«Δεν ξέρω πόσο βοηθάει με τις φωτιές αλλά θέλω να του στείλω ένα μήνυμα. Το κάνω αυτό για τη χώρα σου, ξεκίνησα καμπάνια για τους συμπατριώτες σου και θέλω να βοηθήσεις να στείλουμε το μήνυμα στον κόσμο να μας υποστηρίξει»

Ο Τούρκος σέντερ αποθέωσε την ίδια στιγμή τον Αντετοκούνμπο σχολιάζοντας: «Ποτέ δεν απόρησα γιατί τον φωνάζουν Greek Freak. Δεν έχω δει ποτέ αθλητή τόσο ψηλό με τέτοια τεχνική κατάρτιση. Αν ήμουν γενικός διευθυντής στο ΝΒΑ σε οποιαδήποτε ομάδα, θα επέλεγα αυτόν έναντι οποιουδήποτε άλλου στο πρωτάθλημα. Είναι μοναδικός παίκτης. Είναι ο τύπος του αθλητή που όσο βελτιώνεται ο ίδιος βελτιώνει και την ομάδα που τον περιβάλλει. Και αυτή είναι η μοναδικότητα του. Είναι παίκτης επιπέδου All Star και πιστεύω πως θα βελτιώνεται συνέχεια»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια της κουβέντας του με το “Euronews.com” o Καντέρ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα όταν κλείσει ο κύκλος του ΝΒΑ: «Οι ελληνικές ομάδες είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες. Ξέρω την Ελλάδα, τις πόλεις, τους ανθρώπους της και το φαγητό είναι παρόμοιο με της Τουρκίας οπότε όταν τελειώσω με το ΝΒΑ γιατί να μην πάω στην Ελλάδα και να παίξω σε μία από αυτές τις δύο ομάδες. Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι. Σου αρέσει να βγαίνεις να παίζεις. Είναι μία χώρα με πανέμορφα νησιά επομένως σίγουρα θα σκεφτώ κάποια στιγμή να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.