ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυξημένη ζήτηση και αισιοδοξία για τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Πόσα έχουν «φύγει».

Αυξημένη ζήτηση και αισιοδοξία για τα εισιτήρια διαρκείας

Κάτι παραπάνω από θετική είναι η εικόνα που έρχεται από τον τομέα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Όλο και περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού κλείνουν θέση στο ΟΑΚΑ εν όψει της νέας σεζόν και μέχρι χθες, ο αριθμός των κατόχων υπολογιζόταν στους 3.846.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται στα καλέσματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία μέσω συνεχών ενημερώσεων αλλά και βίντεο-εκπλήξεων στα social media επικοινωνεί τα μηνύματά της για τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη από το  «πράσινο» κοινό.

εισιτήρια

Ενδεικτικό της θετικής πορείας διάθεσης των διαρκείας αποτελεί το γεγονός πως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν διατεθεί/ανανεωθεί περισσότερα κομμάτια σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Συν τοις άλλοις, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι μέρος του ποσού των εισιτηρίων (ξεχωριστό ανά κατηγορία) θα διατίθεται για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να κλείσει θέση διαρκείας για το ΟΑΚΑ μέσω των εξής τρόπων:

  • Από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...