ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομόνοια – Παναθηναϊκός: Περιμένουν το τριφύλλι στην Κύπρο

Προετοιμασίες και ανακοινώσεις για το Ομόνοια - Παναθηναϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Ομόνοια - Παναθηναϊκός: Περιμένουν το τριφύλλι στην Κύπρο

Ο κύκλος της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» συνεχίζεται, όπως και τα φιλικά παιχνίδια, με το επόμενο να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 5 Αυγούστου, επί κυπριακού εδάφους (Ομόνοια – Παναθηναϊκός).

Το «τριφύλλι» της Αθήνας θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο της Κύπρου στο ΓΣΠ (19:30), μια αναμέτρηση που αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο.

Ήδη, η διοίκηση της Ομόνοιας έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του φιλικού ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει πρόβλεψη φιλοξενίας για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Νότια κερκίδα θα φιλοξενήσει οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία πώλησης της Ομόνοιας. Παιδικά εισιτήρια αφορούν παιδιά κάτω των 12 χρονών. Γενική είσοδος στα 10 ευρώ, παιδικό εισιτήριο στα 5 ευρώ».

Παράλληλα, κάλεσμα για προσέλευση έχουν απευθύνει και οι οπαδοί της Ομόνοιας, μέσω ανακοίνωσής τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.